MVW Consulting

Cégalapítás, vállalkozás indítása Magyarországon

Business start up and idea
Teljeskörű ügyintézés

Megbízható szakember veszi át Öntől az adminisztráció és ügyintézés terhét, magas színvonalú, hatékony munkát biztosítva

Külföldi állampolgárként nem csak társas vállalkozást alapíthat, de egyéni vállalkozói formában is folytathat jövedelemszerző tevékenységet.

Társas vállalkozás:

Cégalapítás Magyarországon külföldi állampolgárként is lehetséges. Egyes társasági formák esetében ez igen gyors és egyszerű folyamat. Az egyik legkedveltebb társasági forma a korlátolt felelősségű társaság (Kft.), melynek alapítása néhány napot vesz igénybe adószám és bankszámlaszám igénylésével együtt. A cég alapításával egyidőben lehetőség van európai uniós adószám igénylésére, így lehetősége van az Unión belül gazdasági kapcsolatokat kiépíteni.


Egyéni vállalkozás
:

Egyéni vállalkozás indítása esetén több szempontnak is meg kell felelni. A tevékenység folytatásához szükség van valamilyen képzettség igazolására. Amennyiben a végzettségnek az elismerése automatikusan érvényes Magyarországon, úgy az egyéni vállalkozói regisztrációt meg lehet kezdeni. Azonban ha a végzettség elismerése nem történik meg automatikusan, úgy a végzettséget igazoló okiratot honosítani kell, ezután lehet az egyéni vállalkozói engedélyt kiváltani.
Magyarországon az egyéni vállalkozók többféle adózási forma között válaszhatnak, amelyek a végzett tevékenységhez és a várható bevételhez idomulnak. Ezáltal néhány esetben előnyösebb az egyéni vállalkozás indítása, mint egy cég alapítása.

Keressen minket bizalommal!

Üzleti és bevándorlási szakértőkből álló csapatunk várja, hogy segíthessen Önnek, legyen az munkaerő kölcsönzés, ingatlanvásárlás, engedélykérelem, vagy cégalapítással kapcsolatos ügyintézés. 

A küldés domb megnyomásával Ön elfogadja az Adatkezelési nyilatkozatot és hozzájárul adatai kezeléséhez.